Chat with us, powered by LiveChat

Opbygning af selvtillid

Vi har løbende forbedret vores test siden 2008.

Vi har løbende forbedret vores tester siden 2008 til det niveau, hvor vi nu tror, at vi tilbyder den højeste kvalitet ikke-IgE-medierede videnskabelige test, som er tilgængelig i hele verden. Vi vil ikke have, at du bare tager vores ord for det, derfor har vi data til at støtte vores tro.

Udstyret

Vi gennemfører testen på et registreret medicinsk udstyr i klasse 11a. Andet medicinsk udstyr i klasse 11-niveau omfatter røntgenapparater, ultralydsudstyr og radiologiudstyr.

Udstyrsforbrug

Det samme udstyr bruges af kinesiske hospitaler, det russiske rumprojekt, over 7000 praktikere i Tyskland, Østrig og Schweiz. Det bruges af professionelle sportshold og olympiske hold.

Hårprøve

Hårprøve blev opdaget for 25 år siden som videnskabelige undersøgelser viste, at hår var som en båndoptagelse, der var både stabil og også permanent indlejrede data i håret. Hårprøve anvendes nu regelmæssigt inden for lægemiddelprøvning, retsmedicinsk videnskab, ernærings- og mineralanalyse og hormonprøvning. Forskere ser håranalyse som et af de mest spændende udviklingsområder på grund af prøverne og historien, der varer meget længere end blod og urin, men også for at være ikke-undvigende og tilgængelig for alle. Nylige udviklinger omfatter brugen af håranalyse i IVF-behandling.

Testen

Vi har været at udvikle og forbedre vores test siden 2008, og vi er nu fejrer 10 år at hjælpe folk. I denne tid har vi gennemført flere end 400.000 prøver i 38 lande over hele verden. Vi har over 216 aktive partnere, herunder læger og respekterede klinikker. Vi var de første til at tilbyde 100% penge tilbage garanti, medmindre helt tilfreds med testen og resultater (se T & C’er). Vi er stolte af at annoncere vores tilfredshed i 2017 var 99,5%.

Hår analyse er godkendt på verdensplan, herunder FDA og ses nu som et seriøst alternativ til blodprøver.

Vidste du?

Den videnskabelige forskning i denne teknologi kan opdages tilbage til 1923.

LÆS MERE

Videnskaben

Den videnskabelige forskning i denne teknologi kan spores tilbage til 1923 og arbejdet hos en russisk forsker Alexander Gurwitsch.

Selv om forskningen fortsatte, kom det vigtigste gennembrud gennem en tysk læge Dr. Franz Morrells arbejde i 1970’erne.

Anvendelsen af teknologien og den videnskabelige forskning fortsætter med at vokse år efter år. Vi har vedhæftet til højre, blot et par af de seneste undersøgelser og videnskabelige artikler i denne teknologi og også i den verdensomspændende stigning i allergier og intolerancer.

Støttende dokumenter

Peer review undersøgelse af al den forskning i arbejde i allergi:

Den globale stigning i allergier og intolerancer:

Forbindelsen mellem kost og allergier:

Biofysik og biokemi:

Forbrugsmønstre:

Læs mere om vores tests. Lette at bestille i dag.

BESTIL NU