Chat with us, powered by LiveChat

Om testen

Alt om vores ernæringsmæssige og intolerance test.

Det vi kan tilbyde. Gør valg enkle.

Vi har udviklet de mest omfattende, ikke-invasiv test tilgængelige i verden. Brug den nyeste bioteknologi, bruger vores sikker og hurtig procedure en prøve af dit hårsom vi test for at  korrekte resultater for dig.

Vi har kun brug for en prøve af dit hår og ved hjælp af vores omfattende systemer, sender vi resultaterne til dig indenfor 10 arbejdsdage. Dine testresultater vil omfatte alle emner, der har vist en intolerance på 85% og derover. Efter at vi har udført tusindvis af tester, har vi fundet ud af at 85% er det punkt, hvor symptomer begynder at udvikle sig fra en intolerance.

Vores innovative ’one-step’ test giver os mulighed for at udarbejde en omfattende rapport opdelt på fem områder:

  • Introduktion til dine resultater som forklarer præcis, hvad du skal gøre
  • De elementer, der vises på dine resultater
  • Hvor varerne er fundet (dvs. hvor et bestemt træ stammer fra, eller hvilket produkt indeholder kemikaliet)
  • De næringsstoffer, din krop mangler (valgfrit)
  • Vejledning om, hvordan dine individuelle resultater kan reduceres eller støttes.

Allergi Test

Vi tester din hårprøve mod 600 forskellige fødevarer og ikke-fødevarer for at se, hvad der kan forårsage problemerne.

Ernæringsprøve

Her vendes testen for at se, hvad du mangler ud af en liste over 80 næringsstoffer. Indeholder en gratis ernæringsvejledning.

Metaltoksicitetstest

Ved hjælp af hårprøven tester vi imod 24 forskellige metaller, som du enten forbruger eller findes naturligt i dit område.

Vi tester hår. Det er mere præcist.

I modsætning til en blod- og urinprøve – hvor resultaterne kan blive påvirket af dit sidste måltid, stress eller andre faktorer, bliver en hårprøve ikke påvirket af disse ting og kan derfor gemme på oplysninger i længere tid. Vi bruger derefter disse oplysninger så vi kan give dig et bredt billede af dine intolerancer.

Hår er en glimrende metode til at opdage intolerancer af flere grunde, nogle er:

  • Mindre invasiv – det kræver kun en lille prøve af hår.
  • Tester flere elementer – blodprøver kan normalt kun testes for et lille udvalg af ting, mens vi kan teste dig mod 600 forskellige ting med blot et par hår.
  • Hurtigere prøver – gennemføres hurtigt og effektivt, da hårprøver er en meget hurtigere proces end blodprøver.
  • Forringes ikke – når en blod- eller urinprøve er taget, begynder de at blive forringet. Hår gemmer information indeni det og påvirkes ikke af forurenende stoffer udenfor.
  • Omkostningseffektiv – på grund af alle disse grunde er hårprøvning meget billigere end blodprøvning og giver os mulighed for at overføre disse besparelser til vores kunder i form af yderst konkurrencedygtige priser.

Antallet af mennesker, der lider af intoleranser, stiger.

BEGYND

Hvorfor skal jeg blive testet?

Antallet af mennesker, der lider af intolerancer, stiger. Rapporter tyder på, at op til halvdelen af Storbritanniens folk kan blive påvirket med en intolerance eller en anden. Ud over at forårsage fysisk ubehag og elendighed kan symptomer påvirke en persons mentale sundhed og i mange tilfælde forhindre dem i at leve et normalt liv. At opnå en nøjagtig diagnose af grundårsagen kan være besværlig. De fleste test er i øjeblikket begrænset til fødevarer, men oftere er intolerancen faktisk relateret til de kemikalier der bruges til at behandle vores daglige mad.

Fælles intolerance-baseret symptom

Fælles intoleranssymptomer kan omfatte fordøjelsessproblemer som følelse af oppustet, luft i maven og endda diarré, samt træthed, hovedpine og hudirritationer som eksem. Vores ’one-step’ test er baseret på en bred vifte af cirka 600 ting, herunder fødevarer og andre ikke-fødevarer. At identificere de ting, som du er intolerant overfor er afgørende. Du kan derefter tage skridtet videre og ændre din kost eller undgå situationer, hvor visse kemikalier er almindeligt fundet. Mange tror, at de kan være glutenintolerante eller laktoseintolerante, men efter testen finder du ud af at det er et andet stof, der forårsager problemerne.

Hvad tester vi

Vi producerer en komplet diagnose på dine intolerancer ved at bruge nogle få tråde af dit hår. Denne sikre og ikke-invasive metode giver os også mulighed for at undersøge dine ernæringsmæssige mangler.

Hårprøveudtagning bruges nu i mange erhverv til behandling af narkotika og alkohol. På grund af hårets evne til at opbevare information har vi fundet det ideelt til intolerancer, ernæringsmæssige mangler og metaltoksicitetstest. En detaljeret rapport kan produceres fra blot nogle få tråde. Vi skaber en omfattende rapport med detaljer om alle de ting, som din krop i øjeblikket reagerer på.

Læs mere om vores tests. Lette at bestille i dag.

BESTIL NU