Chat with us, powered by LiveChat

Hvorfor blive testet?

At identificere hvad du er intolerant overfor er vigtigt.

Allergi er stigende. Kom i gang med resultaterne i dag.

Antallet af mennesker, der lider af intolerancer, stiger. Rapporter tyder på, at op til halvdelen af Storbritanniens folk kan blive påvirket med en intolerance eller en anden. Ud over at forårsage fysisk ubehag og elendighed kan symptomer påvirke en persons mentale sundhed og i mange tilfælde forhindre dem i at leve et normalt liv.

At opnå en nøjagtig diagnose af grundårsagen kan være besværlig. De fleste test er i øjeblikket begrænset til fødevarer, men oftere er intolerancen faktisk relateret til de kemikalier der bruges til at behandle vores daglige mad.

Oftest sete intolerancesymptomer kan omfatte fordøjelsesproblemer som følelse af oppustethed, luft i maven og endda diarré, samt træthed, hovedpine og hudirritationer som eksem. Vores ’one-step’ test er baseret på en bred vifte af cirka 600 poster, herunder fødevarer og andre fødevarer.

At identificere de ting, som du er intolerant af, er afgørende. Du kan derefter tage skridt til at ændre din kost eller undgå situationer, hvor visse kemikalier er almindeligt fundet. Mange tror, at de kan være glutenintolerante eller laktoseintolerante, men efter testen finder du det er et andet stof, der forårsager problemerne.

Bestil nu. Fire enkle trin.

Trin 1

Vælg en test blandt vores udvalg og bestil den online.

Trin 2

Vi sender en e-mail med en testindgivelsesformular som du skal udfylde og sende tilbage.

Trin 3

Tag en hårprøve og send den tilbage som beskrevet i indgivelsesformularen.

Trin 4

Modtag din testrapport via e-mail indenfor 7 arbejdsdage.

Læs mere om vores tests. Lette at bestille i dag.

BESTIL NU