Chat with us, powered by LiveChat

Hvad laver vi

Hjælper folk med at opnå deres krops naturlige balance.

Vi er en etableret klinik med over 10 års erfaring, dedikeret til at hjælpe folk med at genskabe deres krops naturlige balance. Med det nyeste indenfor bioteknologi giver vores “En trins test” os mulighed for at teste dig mod mere end 600 stoffer. Vi er nu en af de største udbydere af intolerance tests i Storbritannien. Vi arbejder med agenter i hele verden, som tilbyder vores test til deres kunder.

Interessante fakta om intoleranser:

  • Mange mennesker, som diagnosticeres med en hvedintolerance, er faktisk intolerante over for de kemikalier, der bruges til at fremstille brødet. Vores test identificerer disse kemikalier.
  • Høstemagslidere kan være intolerante over for græs, hvede eller træpollen. Vores test identificerer den præcise pollen, der forårsager din høfeber.
  • En almindelig årsag til hudlidelser er en intolerance over for salat. Vores test identificerer ikke kun, om du er intolerant over for salat, men typen af salat, f.eks. Kos.
  • Hvis du har uforklarlige hud-, åndedræts- eller fordøjelsesproblemer, skal du have dine intoleranceniveauer testet regelmæssigt.
  • Intolerance overfor kemikalier og andre fødevarer giver identiske symptomer som ved fødeintolerancerne, så det er vigtigt, at begge testes på samme tid. Vores test er i øjeblikket den eneste test, der er tilgængelig online, som tester både fødevarer og andre ikke-fødevarer.
  • Alle lider af intolerancer, men ikke alle vil føre til synlige symptomer eller forårsage store problemer. Derfor er en ’one-stop’ test vigtig, og du behøver ikke betale ekstra for at finde ud af hvad disse intolerancer er.
  • Dine intolerancer kan ændre sig over tid og påvirkes af din eksponering for varen og dit miljø. Hvis du har uforklarlige hud-, åndedræts- eller fordøjelsesproblemer, skal du have dine intoleranceniveauer testet regelmæssigt.

Allergi Test. Test i tal.

Tester udført

Et ikke-invasivt alternativ til traditionel allergi og intolerance undersøgelse.

BEGYND

Bioresonance teknologi i praksis:

Bioresonance har længe været forbundet med sportsfolk, der hjælper med hurtig genopretning fra alvorlige skader, samtidig med at man understøtter en balance mellem optimal sundhed og sport.

Inden de etablerede deres egen virksomhed omkring bio-resonansteknologi, opdagede fire medlemmer af det svenske langrendshold (Mathias og Thobias Fredriksson, Anders Södergren og Björn Lindrely) bioresonance-teknologien tilbød et sikrere og ikke-påtrængende middel til at optimere og forbedre personers fysiske og mentale præstation. Under forberedelserne til de store mesterskaber bruger holdet den samme teknologi til at hurtig genopretning af skader.

Bestil nu. Fire enkle trin.

Trin 1

Vælg en test blandt vores udvalg og bestil den online.

Trin 2

Vi sender en e-mail med en testindgivelsesformular som du skal udfylde og sende tilbage.

Trin 3

Tag en hårprøve og send den tilbage som beskrevet i indgivelsesformularen.

Trin 4

Modtag din testrapport via e-mail indenfor 7 arbejdsdage.

Læs mere om vores tests. Lette at bestille i dag.

BESTIL NU