Chat with us, powered by LiveChat

FAQ's

Ofte stillede spørgsmål.

Hvis du ikke kan finder svaret på dit spørgsmål nedenfor, kan du kontakte os eller starte en Live Chat. Så vil vi forsøge at hjælpe.

Hvor meget koster porto?

Når du sender dine prøver til os, skal du huske at klæbe det rette portobeløb på din konvolut eller pakke. Hvis du ikke vedlægger den rigtige porto, kan prøverne ikke nå frem til vores testlaboratorium. Derfor skal du muligvis sende dine prøver til os igen med det korrekte porto beløb. For mere information besøg venligst vores internationale service side.

Hvordan sammenlignes din test med blodprøven?
Bortset fra at være mindre invasive og betydeligt billigere fra sammenligningstest udført af vores kunder, har vi fundet vores test at være lige så præcise som blodprøvning. Med blodprøve kan dit sidste måltid påvirke resultaterne. Men med hårtestning lagres oplysningerne i længere tid og afspejler en større tidsramme. Husk, at vi tilbyder en 100% refusion politik, hvis ikke fuldt ud tilfreds med dine resultater, så du kan ikke tabe.
Mit hår er farvet, vil det påvirke resultatet?
Nej, testen er gennemført på hårprøvens sammensætning, så hårfarvning vil ikke have nogen effekt på resultatet.
Hvordan tager jeg en hårprøve?

Den sikreste måde at tage en hårprøve på er at bede en anden om at hjælpe dig. Først børste håret opad for at afsløre rodområdet bag på hovedet og derefter holde en lille smule hår mellem finger og tommelfinger, klip håret så tæt på hovedbunden som muligt (uden at skære dig). Hvis du ikke har nogen til at hjælpe dig, kan et spejl hjælpe dig med at undgå skade.

Hvad er inkluderet i min test?

Dine testresultater vil omfatte alle emner, der har vist en intolerance på 85% og derover. Efter at have udført tusindvis af tester, har vi fundet ud af at 85% er det punkt, hvor symptomer begynder at udvikle sig fra en intolerance. På grund af dette lagrer vi ikke data, der falder under 85% tærsklen.

Hvad hvis jeg ikke er tilfreds?

Hvis du ikke er tilfreds med vores tjenester, bedes du kontakte os direkte så hurtigt som muligt for at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer. Åbning af et krav på PayPal vil forsinke opløsningsprocessen betydeligt.

Mit hår er meget kort, kan jeg stadig gennemføre testen?

Hårprøven behøver ikke at være fra hovedet; Vi kan teste hår fra enhver del af kroppen, herunder ben, arm eller bryst.

Hvor meget hår skal jeg give?

Kun en lille mængde - 5 individuelle tråde af hår. Vi kræver ikke klumper af hår.

Jeg har ikke købt fra internettet før, så hvordan kan jeg være sikker på, at I gennemfører testen?

Vi er et verificeret selskab med Paypal, vi bruger dem, da de garanterer dig mod internet bedrageri. Vi inkluderer vores adresse på Paypal kvittering, email adresse og telefonnummer, så du kan kontakte os, hvis du har nogen bekymringer.

Hvorfor er jeres priser så lave?
Vi holder vores omkostninger lave, og vi sender email til vores rapporter, der sparer på porto og papirvarer. Dette giver os mulighed for at tilbyde en så omfattende og præcis test til den tilbudte pris.
Er der noget ekstra jeg skal betale?

I øjeblikket skal du betale omkostningerne ved porto tilbage til forarbejdningscentret i Storbritannien. Sørg for, at det korrekte porto beløb er blevet betalt, da vi ikke er ansvarlige for eventuelle ekstra gebyrer.

Kan man udføre testen på dyr?

Ifølge dyrlæger kan dyr, især hunde, lide meget af intolerancer. Efter anmodninger fra flere dyrlæger (og dyreejere) har vi designet en test specielt til hunde og katte. Du kan bestille testen på den normale måde.

Hvor bliver testen behandlet?

I øjeblikket behandles testene i vores testfacilitet i Storbritannien. Selv om vi søger at åbne et center i USA. Når hårprøven er modtaget på vores testfacilitet, modtager du dine resultater inden for 7 til 10 arbejdsdage.

Hvordan bestiller jeg intolerance test fra jer?

Test kan bestilles online via denne hjemmeside ved hjælp af vores sikre kasse. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores live chat, 24 timer i døgnet, mandag-fredag.

Kan I udføre en test på mit barn?

Vi kan ikke teste børn under seks år gamle.

Læs mere om vores tests. Lette at bestille i dag.

BESTIL NU