Chat with us, powered by LiveChat

Casestudier

Eksempler på livsforandrende opdagelser. Find din i dag.
Vi er heldige at have gennemført over 250.000 tests til dato, og vi har fået positive resultater fra vores kunder. Nedenfor har vi præsenteret et udvalg af positive resultater, hvor kundernes liv er blevet forbedret som følge.
Nogle testimonials er blevet redigeret i klarhed og længde.

Se nu. Klient-udtalelser.

Her er et udvalg af vores kunders oplevelser.

Sophie

Fordøjelsesproblemer:

Sarah, 19

Min læge ville lave en invasiv operation for at finde ud af, hvorfor jeg ikke havde taget på i vægt, men min mor fandt “Test din intolerance” online, så vi sendte hurtigt en test af sted. Resultaterne var tilbage indenfor 7 dage og viste os en masse af de ting, jeg havde spist. Vi fulgte spiseplanen, og med deres hjælp tog jeg på i vægt… Endelig! Meget tilfreds, tusind tak.

marie-loweMarie

Firmaet var altid klar til at besvare spørgsmål. Jeg besluttede at få lavet intolerancetests efter flere år med fordøjelsesproblemer, f.eks. IBS. Jeg fandt ud af, at jeg var intolerant over for hirse og havre, så efter alle de år med at spise groft brød, skulle det stoppes. Jeg manglede også vitamin B, vitamin D og kalk, så jeg supplerer nu. Jeg er helt overrasket over ændringen i mine symptomer efter at have skåret korn ud af min kost. Jeg antog altid, at det var hvede og mælk, men de madvarer er okay. Jeg vil stærkt anbefale dette firma og er forbløffet over priserne for så fantastiske fordele.

Migræne og hovedpine:

Christopher, 36

Kontorarbejde betyder, at jeg skal kigge meget på skærme under dårligt lys, så mine briller er blevet stærkere og stærkere for at modvirke mine hovedpiner. Jeg ville ikke tage medicin, så jeg kikkede online for forslag og så, at det kunne være intolerancer, så jeg prøvede Test din intolerance. Resultaterne fortalte mig, at jeg skulle skære sukker væk, hvilket jeg grinte af i starten, men jeg gjorde det og jeg har det fantastisk. Jeg har tabt mig (selvfølgelig), og jeg får ikke hovedpiner længere.

Vicki, 45

Jeg hedder Vicki, og jeg har været syg, så længe jeg kan huske. Det værste for mig var hovedpinerne, som aldrig ville stoppe. Jeg fik dem i skolen, jeg fik dem på arbejde og de afholdte mig fra at leve. Min mor gav mig en test til jul (mærkeligt, det ved jeg godt!), og jeg sendte den afsted. Testen viste, at jeg havde en intolerance overfor katte og jeg har altid haft katte! Jeg har været væk fra dem i et stykke tid og mine hovedpiner forsvandt, så i det mindste ved jeg, hvad problemet er!

Patricia, 55

Jeg får hovedpiner dagligt, eller det plejede jeg, før jeg tog Test din intolerance testen. Jeg sendte hurtigt mit hår af sted, og så fulgte jeg deres plan. Jeg får ikke hovedpiner længere, og jeg har det allerede bedre.

Træthed og træthed:

Pauline, 25

Jeg blev diagnosticeret med udmattelse og blev nødt til at tage fri fra arbejde, hvilket betød, at jeg ikke havde nogen indkomst. Jeg havde brug for en hurtig løsning, så jeg kiggede online og fandt Test din intolerance og sendte hårprøver fra hele min familie. Jeg fandt ud af, at jeg var gluten-intolerant, hvilket jeg nu har skåret ud af min kost og har det meget bedre. Mange tak

Alan, 65

Jeg var træt af at have brug for at sove en masse, så jeg tog til lægen, som fortalte mig, at jeg ikke fik de rigtige vitaminer. Jeg ville vide, hvad jeg havde brug for, så jeg tog en test, og den sagde, at jeg skulle spise mere frugt. Jeg har ændret min kost og jeg føler mig allerede mere vågen, tak Test din intolerance, jeres test fjernede gætteriet.

Ledsmerter:

Amy, 37

Hej, jeg hedder Amy og jeg fandt Test din intolerance gennem Google, da jeg ledte efter råd til mine betændte led. Jeg fik at vide, at det kunne være mad-intolerancer, så jeg sendte en hårprøve af sted, og resultatet viste, at jeg var intolerant over for diverse nødder. Jeg har skåret dem ud af min kost, og jeg har fået det meget bedre. Ingen anden test var nær så præcis.

Læs mere om vores tests. Lette at bestille i dag.

BESTIL NU